Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Támadás érte a szabadkai Magyar Médiaház épületét

2022.04.17
10:17
2022.04.17
16:56
Forrás
Pannon RTV
A biztonsági kamera rögzítette a támadást.

Durva támadás érte a szabadkai Magyar Médiaház épületét. Egy ismeretlen férfi többször is megrúgta a bejáratot az éjszaka, súlyos károkat okozva. Egyébként az épületben található a Pannon RTV és a Szabadkai Magyar Rádió, a Magyar Szó napilap szabadkai szerkesztősége és a Hét Nap hetilap is.

Egy kapucnit viselő ismeretlen többször is megrúgta a kaput, majd elmenekült a tetthelyről. A rendőrség még az éjszaka elvégezte a helyszínelést. Ismeretlen tettes ellen vizsgálódnak. Nem hivatalos információk szerint a Pannon RTV melletti épületben egy nem bejelentett összejövetelt tartottak. A biztonsági kamera felvételein is látható, hogy a feltételezett személy az említett épületből jöhetett ki.

Aki bármilyen információt tud az esettel kapcsolatban, jelezze a rendőrségnek vagy hívja a Pannónia Alapítványt a 024/621-401-es telefonszámon!

Pannon RTV
épület
rongálás
támadás

Most

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.