Ugrás a tartalomra

Tömegbaleset Temerin közelében + VIDEÓ

2023.11.14
16:49
2023.11.14
19:53
Forrás
Pannon RTV
A települést Újvidékkel összekötő útszakaszon hat jármű, köztük egy utasokkal teli autóbusz karambolozott.

Nem hivatalos információk szerint a baleset akkor történt, amikor egy srí lankai sofőr által vezetett busz egyelőre tisztázatlan okból nekiütközött az előtte haladó járműnek, majd több autó és egy teherautó beléjük szaladt - írja a Dnevnik napilap. A baleset miatt óriási, kilométeres torlódás alakult ki ezen az útszakaszon.

Komolyabb személyi sérülés ugyan nem történt, de nyolc embert, köztük egy egyéves gyermeket láttak el az orvosok. A baleset következtében jelentős az anyagi kár. A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit.

baleset
tömegbaleset
Temerin

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.