Ugrás a tartalomra

Traktorosok ellen intézkedtek a szabadkai rendőrök

2024.02.27
18:18
2024.02.27
18:25
Forrás
Közlemény
A szabadkai rendőrkapitányság közlekedési rendőrei az elmúlt két napban két traktoros ellen intézkedtek.

Palicson egy 44 éves szabadkai férfi érvényes jogosítvány nélkül és 0,56 ezrelékes véralkoholszinttel vezetett traktort. A sofőrt előállították és szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Egy másik, 77 éves traktoros közlekedési balesetet okozott, amelyben ketten könnyebben megsérültek, ellene a szabadkai rendőrség közlekedés veszélyeztetése vétség miatt tett feljelentést.

A szabadkai rendőrkapitányság arra kéri a traktorok és egyéb munkagépek sofőrjeit, hogy a forgalomban való részvétel során következetesen tartsák be az összes közlekedési szabályt, ezáltal megóvva saját és mások életét és testi épségét.

traktoros
rendőrség
Szabadka

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.