Ugrás a tartalomra

Vélhetően öngyilkosság történt Szabadkán

2023.02.14
15:14
2023.02.14
18:45
Forrás
Pannon RTV
Nem hivatalos információk szerint egy férfi ugrott ki egy az Arsenije Čarnojević utcában levő tömbházból.

A képeken látható épületből eshetett ki az a férfi, aki a délelőtti órákban szörnyethalt. Nem hivatalos információk szerint egy középkorú férfiről van szó, aki már többször is megkísérelte az öngyilkosságot. Próbáltunk a szomszédoktól több információt kapni, viszont nem kívántak nyilatkozni. Az illetékesek azóta is vizsgálják az eset helyszínét.

A helyszínre több rendőregység és a tűzoltók is kivonultak. Szemtanúk szerint a tragédia rendkívül megrázó volt, a környéken gyerekek játszottak, amikor a férfi kiugrott az emeletről. A Pannon RTV stábja a helyszínen vérfoltokat talált, azon a helyen, ahova az illető esett. Az eset körülményei még tisztázatlanok.

Szabadka
öngyilkosság

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.