Ugrás a tartalomra

Véres tragédia - gyilkosság és öngyilkosság Bácsgyulafalván

2022.07.02
17:23
Forrás
VajdaságMa
Szörnyű tragédia játszódott le pénteken este 21.30 körül Bácsgyulafalván.

Az 57 éves helybeli B.T. fejbe lőtte volt barátnőjét, a 49 éves ugyancsak helybeli K.A.-t, akivel nemrég bomlott fel a kapcsolata, majd öngyilkosságot követett el. A Vajdaság Ma hírportál a Telegrafra hivatkozva úgy tudja, hogy a férfi és a nő előbb egy kávézóban üldögélt, majd elmentek a férfi házába, s itt történt a gyilkosság is. A házban volt a férfi idős, mozgásképtelen édesanyja is. A lövések zaját a szomszédok hallották meg, akik értesítették a rendőrséget.

Bácsgyulafalva
gyilkosság
öngyilkosság

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.