Ugrás a tartalomra

67 éves korában meghalt Ray Liotta amerikai filmszínész

2022.05.26
20:34
Forrás
hvg.hu
A Dangerous Waters című filmet forgatta a Dominikai Köztársaságban, ahol álmában érte a halál.

Liotta színészi karrierjében Martin Scorsese 1990-es mesterműve, a Nagymenők hozta meg az áttörést. A gengszter Henry Hillt alakította Robert De Niro és Joe Pesci mellett. A film sikere megnyitotta előtte a hollywoodi ajtókat. Emlékezetes szerepeket alakított a Baseball álmokban, A 99-es paragrafusban és a Felejthetetlenben is. Szerepelt a Netflix forgalmazásában készült 2019-es Házassági történetben, Steven Soderbergh tavalyi filmjében, a Semmi hirtelen mozdulatban. Nemrég fejezte be az Elizabeth Banks által rendezett Cocaine Bear című film forgatását. De az 1997-es Coplandben is szerelt, Sylvester Stallone és Robert De Niro mellett.

elhunyt
filmszínész

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.