Ugrás a tartalomra

Akinek a szívéből szól a dal...

2021.03.20
15:55
2021.03.20
18:35
Forrás
Pannon RTV
Alig várja, hogy a járvány után ismét élőben találkozhasson a közönséggel Nicola Di Bari - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak adott exkluzív interjújában a legendás olasz énekes.

Elmondta, kollégáival is csak ritkán láthatják egymást a helyzet miatt. A közkedvelt előadóművész az 1960-as években kezdte pályáját. 1971-ben "A szívem egy vándorcigány" című világhírű szerzeménnyel megnyerte a Sanremói dalfesztivált. A következő évben is ő diadalmaskodott a megmérettetésen.

„Számomra Sanremo mindig is nagyon fontos volt, mert onnan indult el annak idején a művészi pályafutásom. Büszkeséggel tölt el, hogy némely szerzeményemet, mint "A szívem egy vándorcigány” címűt több nyelvre fordítva, szinte az egész világon éneklik. Csak ismételni tudom magam, hogy erre nagyon is büszke vagyok, és ez egy nagyon fontos dolog a számomra.”

Nicola Di Bari
SZMR

Most

11:20

Folyamatos az oltás Szabadkán

Ahogy egész Szerbiában, úgy Szabadkán is folyamatosan zajlik a koronavírus elleni oltások felvétele. Vasárnap előzetes bejelentkezés nélkül a Pfizer, a Sinopharm és a Szputnyik vakcinával folyt az oltakozás a szabadkai új városházán lévő oltóponton.
10:38, Frissítve: 11:12

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten Magyarországon

Rendkívül sikeresnek értékelte a magyarországi oltási akcióhetet a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa, aki a koronavírus-járvány további hullámainak megelőzése érdekében újból arra sürgetett mindenkit, hogy vegye fel a vírus elleni oltást.

Népszerű