Ugrás a tartalomra

Antika újabb sikere

2023.10.22
16:41
2023.10.22
21:04
Forrás
Facebook
Különdíjat kapott a Pannon RTV Antika című rövid portréfilmje a Mentális egészség etikai beszámolója elnevezésű pályázaton, amelyet az újvidéki Mentális Egészség Fesztivál keretében hirdettek meg.

A filmet Alen Igumanović, Bartus Bella, Herczeg Zsolt és Szarapka Szabolcs jegyzi.

A szöveg/online portál kategóriában a díjat Maja Savić nyerte A bácskossuthfalvi Otthon egykori dolgozójának tanúságtétele: Általánosságban véve rettenetes és igen embertelen című cikkéért, amelyet a Magločistač portálon publikáltak.

Televíziós riport kategóriában a díjat Ljubica Balać kapta az Élet a kezünkben című műsorért, amit a Vajdasági Rádió és Televízió sugárzott.

Rádió/podcast kategóriában a díjat Petar Klaić kapta az Elena Dudok bipoláris világa című rádióműsorért, amit az Oradión volt hallható.

Az Etikai beszámoló a fiatalok mentális egészségéről kategóriában Aleksandar Đokić kapott különdíjat a Ribnikari gyerekeknek szükségük van biztonságérzetre - fontos meghallgatni az igényeiket és megvárni, amíg készen állnak arra, hogy beszéljenek című cikkéért, amelyet a Mladi portálon tettek közzé.

A versenyt a Vajdasági Közegészségügyi Intézet rendezte az OPENS Ifjúsági Szervezettel együttműködve. A kiírást az Újvidéki Városi Egészségügyi Igazgatóság és az Újvidéki Városi Sport és Ifjúsági Igazgatóság támogatta.

Antika
Pannon RTV
Alen Igumanović
Bartus Bella
Szarapka Szabolcs
Mentális Egészség Fesztivál
különdíj

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.