Ugrás a tartalomra

Az opera nagykövete, Haramza László bemutatkozott Kelebián

2019.02.25
19:08
Forrás
Pannon RTV
Az opera, mint műfaj 16. századi kialakulásáról és saját életútjáról is mesélt mai kelebiai előadásán Haramza László.

A Magyar Állami Operaház nagykövete a Márton Áron Közösségi Ház nagytermében mutatkozott be. A magánénekes meggyőződése, hogy mindenhogyan lehet énekelni, csak kétféleképpen nem: rondán és hamisan. A Magyar Állami Operaház 2014-ben indította útjára az Opera Nagykövetei elnevezésű programját. Mára egyébként megközelíti a harmincat azon operaénekesek, magánénekesek és balettművészek száma, akik gyermek, ifjúsági vagy felnőtt csoportoknak tartanak ismeretterjesztő előadásokat. Haramza László holnap a tornyosi általános iskolában vendégszerepel, ahol az opera műfaját népszerűsíti a fiatalok körében.

Opera Nagykövetei
Kelebia

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.