Ugrás a tartalomra

Bár nem a legesélyesebb, de nyerhet Enyedi Ildikó filmje

2018.03.03
11:49
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
A tavalyi magyar győztes, a Mindenki sem tartozott akkor a legesélyesebbek közé, mégis elnyerte az Oscar-díjat - mondta Szöllőskei Gábor filmes szakújságíró az M1-en.

A legjobb idegen nyelvű filmek mezőnyében Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása nem a legesélyesebb az Oscar-díjra, ugyanakkor a tavalyi magyar győztes, a Mindenki sem tartozott akkor a legesélyesebbek közé, mégis elnyerte a díjat - mondta Szöllőskei Gábor filmes szakújságíró az M1-en. A vasárnap esti, magyar idő szerint hétfő hajnali 90. Oscar-díjátadó esélyese az idegen nyelvű filmek kategóriájában a chilei A fantastic woman és a svéd A négyzet.

Oscar
Enyedi ildikó
film
díjátadó

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:48, Frissítve: 08:14

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.