Ugrás a tartalomra

Bemutatták a Primo című filmet Szabadkán

2023.09.27
20:09
2023.09.27
20:25
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták a Primo című filmet a Szabadkai Kortárs Galériában.

A film Primo Levi: Ember ez? című emlékiratának színházi adaptációjából készült. A mű a második világháború vége előtti auschwitzi koncentrációs tábor emlékei alapján íródott. Primo Levi 11 hónapot töltött Auschwitzban, miután az olasz ellenállási mozgalomhoz való tartozása miatt letartóztatták. A Primo című filmet Richard Wilson rendezte. A filmvetítést Goran Despotovski A létezés nyomai: Subscript elnevezésű kiállításának kísérőprogramjaként szervezeték meg.

Primo
Szabadkai Kortárs Galéria
Primo Levi
Ember ez?
Auschwitz
Goran Despotovski
A létezés nyomai: Subscript

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.