Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Béres Márta kapja a legjobb színészi alakítás díját

2021.07.30
10:05
2021.07.30
10:11
Forrás
Magyar Szó
A magyar Színházi Kritikusok Céhe ősszel 42. alkalommal adja át a Színikritikusok díját.

Béres Márta kapja a legjobb színészi alakítás díját az Újvidéki Színház Anna Karenina című előadásának címszerepéért a magyar Színházi Kritikusok Céhe tagjainak szavazatai alapján. Ősszel 42. alkalommal adja át a Színikritikusok díját. Béres Márta 2006-tól a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház tagja volt, majd szabadúszó lett. 2014-ben Junior Prima Díjjal tüntették ki.

Mivel az elmúlt időszakot a koronavírus-járvány jelentős mértékben befolyásolta, a céh tagjai ideiglenesen átalakított kategóriákban a 2019/2020-as és a 2020/2021-es évadok emlékezetes és fontos teljesítményeit ismerik el.

Béres Márta
Színházi Kritikusok Céhe

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.
16:19, Frissítve: 17:43

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.