Ugrás a tartalomra

Budván vendégszerepelt az Újvidéki Színház

2014.08.13
10:15
A Grad teatar Fesztivál június 20-án kezdődött és augusztus 10-én, az Újvidéki Színház Opera ultima című előadásával zárult
A Grad teatar Fesztivál június 20-án kezdődött és augusztus 10-én, az Újvidéki Színház Opera ultima című előadásával zárult. A társulat most először szerepelt a budvai rendezvényen. fesztivál a Budva óvárosában felállított szabadtéri színpadon zajlott. A fesztivál szervezői nagyon elégedettek voltak a záróelőadással. Merin Smailagić művészeti igazgató elmondása szerint a lehető legjobb módon zárult a Grad teatar feszt. Az Opera ultima volt az egyik legjobb előadás, fontos üzenetet hordoz és nagy hatással van a közönségre. A 28. Grad teatar Fesztiválon az Újvidéki Színház mellett bemutatkozási lehetőséget kapott a szintén újvidéki Szerb Nemzeti Színház drámai-, opera- és balett-társulata is. A szervezők becslése szerint tízezer néző kísérte figyelemmel a fesztivált. (Vajdaság MA)

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.