Ugrás a tartalomra

A Cimbalom brothers csapott a húrok közé

2022.08.26
12:54
2022.08.26
16:53
Forrás
Pannon RTV
Az Interetno Fesztivál nagyszínpadán csütörtök este a Cimbalom brothers csapott a húrok közé, utána pedig késő estig a táncpanorámát élvezhették az Etnopolis látogatói.

Népszerűek a kézműves foglalkozások és a gyermekprogramok a huszonegyedik Interetno Fesztiválon. Koncertek és táncpanoráma is várta a fesztiválozókat a harmadik napon.

Már kora délutántól tele volt a Gyermeksarok a szabadkai Interetno Fesztiválon. A kicsik Vass Krisztina vezetésével megtanultak gyertyát önteni, a három évnél fiatalabbak pedig a szülőkkel együtt a ringató foglalkozásokat élvezhették. A ringatóknál az érintés és a zenei élmény megtapasztalása egyaránt nagyon fontos.

Lukács Sára, gyógypedagógus: „A zenei nevelést próbáljuk a szülőkkel megkedveltetni, otthonossá tenni azzal, hogy minőségi zenét, mondókát tanulunk a ringató foglalkozásokon, fél óráig tart a foglalkozás és ezt hazavíve bármikor elő tudják szedni és így kerül be a hétköznapokba.”

A nagyszínpadon a Cimbalom brothers koncertezett, utána pedig késő estig a táncpanorámát élvezhették az Etnopolis látogatói.

Cimbalom brothers
interetno
Etnopolis
táncpanoráma
koncert
Gyermeksarok

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.