Ugrás a tartalomra

A Cimbalom brothers csapott a húrok közé

2022.08.26
12:54
2022.08.26
16:53
Forrás
Pannon RTV
Az Interetno Fesztivál nagyszínpadán csütörtök este a Cimbalom brothers csapott a húrok közé, utána pedig késő estig a táncpanorámát élvezhették az Etnopolis látogatói.

Népszerűek a kézműves foglalkozások és a gyermekprogramok a huszonegyedik Interetno Fesztiválon. Koncertek és táncpanoráma is várta a fesztiválozókat a harmadik napon.

Már kora délutántól tele volt a Gyermeksarok a szabadkai Interetno Fesztiválon. A kicsik Vass Krisztina vezetésével megtanultak gyertyát önteni, a három évnél fiatalabbak pedig a szülőkkel együtt a ringató foglalkozásokat élvezhették. A ringatóknál az érintés és a zenei élmény megtapasztalása egyaránt nagyon fontos.

Lukács Sára, gyógypedagógus: „A zenei nevelést próbáljuk a szülőkkel megkedveltetni, otthonossá tenni azzal, hogy minőségi zenét, mondókát tanulunk a ringató foglalkozásokon, fél óráig tart a foglalkozás és ezt hazavíve bármikor elő tudják szedni és így kerül be a hétköznapokba.”

A nagyszínpadon a Cimbalom brothers koncertezett, utána pedig késő estig a táncpanorámát élvezhették az Etnopolis látogatói.

Cimbalom brothers
interetno
Etnopolis
táncpanoráma
koncert
Gyermeksarok

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.