Ugrás a tartalomra

Cimborákat kerestek a Szabadkai Gyermekszínházban! (videó)

2016.11.05
03:01
Korhecz Imola, a Budapest közelében élő, szabadkai származású előadóművész, novemberben több vajdasági helyszínen is bemutatja Legyél a Cimborám! c
Korhecz Imola, a Budapest közelében élő, szabadkai származású előadóművész, novemberben több vajdasági helyszínen is bemutatja Legyél a Cimborám! c. lemezét, melyet a Cimbora Együttessel készített tavasszal. A Cimbora együttes vajdasági körútjának második állomásaként szombaton Szabadkán tartott verses, zenés interaktív műsort kicsiknek és nagyoknak. A Legyél a cimborám című közönséget megmozgató, megénekeltető koncert célközönsége elsősorban az óvodás és a kisiskolás korosztály. Korhecz Imola, előadó, Cimbora együttes: „Úgy érzem, hogy nagyon ki vannak éhezve az itteni gyerekek erre a fajta interaktivitásra. Tetszett nekik, először szégyenlősek voltak, hiszen nincsenek hozzászokva, ez valami rendhagyó.” A koncerthez olyan magyar klasszikus szerzőktől válogattak verseket, mint Nemes Nagy Ágnes, Szabó Lőrinc és Weöres Sándor. A gyerekek lelkesen fogadták a közös játékot.



A koncert célja, hogy a gyerekek minél előbb megszeressék a költészetet és felfedezzék azt, hogy a művészetek által is lehet barátokat – cimborákat találni.

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.