Ugrás a tartalomra

Colourful music - fotókiállítás Palicson

2020.09.29
18:56
2020.09.29
19:31
Forrás
Pannon RTV
Colourful music címmel nyílt fotókiállítása Damir Vujkovićnak a palicsi Magyar Kultúrközpontban.

A művész olyan dokumentumfotókat állított ki, amelyek a kultúrközpontban megtartott események legjobb pillanatait örökítik meg. A kiállítás a Magyarország-Szerbia Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program által finanszírozott Colourful Cooperation projekt keretében valósult meg.

Damir Vujković fényképész: „24 fotó szerepel a kiállításon. Minden fotó itt készült a palicsi Magyar Kultúrközpontban. Volt itt tánc, zene, sok szép dolog. Én szeretem a dokumentumfotózást, szeretem nagyon.”

Colourful Music
fotókiállítás
fénykép
Damir Vujković
Palicsi Magyar Kultúrközpont

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.