Ugrás a tartalomra

Elhunyt Both Mihály újságíró

2024.03.31
20:16
Forrás
VajdaságMa
Életének hetvennyolcadik évében elhunyt Both Mihály, a Magyar Szó, később pedig a Családi Kör újságírója, jelentette be Facebook oldalán a hetilap.

Both Mihány Székelykevén született 1946-ban. A Magyar Szó terjesztőosztályán dolgozott, majd a napilap zentai szerkesztőségének a tagja és a sportrovat munkatársa lett, később pedig a Magyar Szó hirdetőosztályán is dolgozott, de mellette, a Tiszavidék és a lap belpolitikai rovatának munkatársaként rendszeresen jelentkezett kommentárjaival. Nyugdíjba vonulása után még egy ideig a Magyar Szóban publikált, majd 2020-tól a Családi Kör közölte hetente a hatalmat és az ellenzéket egyaránt bíráló kommentárjait. Olvasottságát, műveltségét és hatalmas lexikális tudását a hetilap által szervezett keresztrejtvényfejtő versenyeken is bizonyította, amelyek rendre az élcsoportban végzett. Both Mihály temetése 2024. április 2-án 14 órakor lesz Zentán az Alsóvárosi temetőben.

in memoriam

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.