Ugrás a tartalomra

Elhunyt Tahi Tóth László

2018.02.22
16:13
2024.03.19
08:52
Forrás
24.hu
A színész halálhírét a Vígszínház közölte a nyilvánossággal a Facebookon.

Elhunyt Tahi Tóth László, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, szinkronszínész, érdemes és kiváló művész. A színész halálhírét a Vígszínház közölte a nyilvánossággal a Facebookon. Tahi Tóth még tavaly január végén lett rosszul egy színházi előadás közben. Végigjátszotta a darabot, utána azonnal kórházba szállították, ahol később agyműtéte volt. A műtét utáni rehabilitációja fél évig tartott, és csaknem kilenc hónapos kihagyás után, októberben tért vissza a színpadra. Tahi Tóth László 1944. január 23-án született Budapesten, 66-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, azóta a Vígszínház társulatának tagja volt. Színdarabok mellett az évtizedek során számos filmben és tévéjátékban szerepelt. 

Tahi Tóth László
színész
elhunyt

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.