Ugrás a tartalomra

Esti Kornél koncerttel ünnepelt a KDSZ

2018.11.10
07:57
2018.11.10
17:52
Forrás
Pannon RTV
Az Esti Kornél zenekarral ünnepelte huszonnegyedik születésnapját tegnap a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház. A magyar alternatív rockegyüttes új lemezének dalait népszerűsítette.

Az igényes szövegeiről ismert Esti Kornél zenekar új lemezének előbemutató turnéja Szabadkán zárult. Az Eltűnt idő című új lemezük alapvetően viszi tovább az előző albumaik esti kornélos hangulatát, de az est folyamán olyan dalokat is játszottak, amelyeket eddig még sehol sem hallhatott a közönség.

Bodor Áron, ének, billentyű, Esti Kornél zenekar: „Ez az eltűnt idő, az az érzés, vagy állapot, amikor megszokottan éled a hétköznapokat és minden ugyanolyan és egyre gyorsabban pörög az idő, és olyan, mintha nem is lenne, csak létezel és folysz valamerre.”

A születésnapot hagyományosan tortával és borral ünnepelték.

Urbán András, igazgató, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „A koncert közben nemcsak büszkeséggel, hanem bizonyos adrenalinnal töltött el az érzés, hogy ez a színház él. Egészen feldobódtam. A huszonnégy az kevés is, de ha néha belegondolok sok is egy színház életében, mindenképpen ez egy fiatal színház továbbra is.”

A színházigazgató azt is elmondta, hogy a mostani közönségük olyan idős, mint maga a színház, tehát folyamatos a megújulás a nézők körében, és ez jó.

Kosztolányi Dezső Színház
Urbán András

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.