Ugrás a tartalomra

Fehér Márta nyerte a Közegellenállás riportpályázatot

2018.05.18
11:51
2018.05.18
11:59
Forrás
Magyar Szó
Fehér Márta nyerte idén a Közegellenállás riportpályázatot Esély nélkül című írásával. Az …Este van, este van, ki-ki nyugalomban… című riport szerzője, Szerda Zsófia, a második helyezést érte el.

A Közegellenállás riportpályázat bírálóbizottsága, Tóth Lívia, Klemm József és Juhász Attila döntése alapján a harmadik helyen Új környezetbe kerülve – szépkorúként pályamunkájával Kónya-Kovács Otília és a Testvérek lettünk című írásával Cvetanović Márta osztoznak. A díjátadó ünnepséget holnap, 2018. május 19-én 18 órai kezdettel tartják Padén, a Takáts Rafael Magyar Kultúrkör székházában a Keszég Károly Emléknap keretében.

Közegellenállás
Fehér Márta

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.