Ugrás a tartalomra

Felújítják a KDSZ színpadának zsinórpadlását (videó)

2016.03.09
12:46
A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház márciusi repertoárja 21-től kezdődik, ugyanis felújítják a színpad zsinórpadlását
A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház márciusi repertoárja 21-től kezdődik, ugyanis felújítják a színpad zsinórpadlását. A korszerűsítés a Magyar Nemzeti Tanácsnak köszönhetően a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásából valósulhat meg. 10 millió forintot, azaz csaknem 4 millió dinárt kaptak a fejlesztésre. Urbán András, igazgató, Kosztolányi Dezső Színház, Szabadka: „A színházban nem állt le a munka, folyamatosan tartanak az Andrej Boka rendező által készülő új előadásunk, a Nazáret című előadásunk próbái. A Népszínház próbatermében folynak a próbák, illetve a Danilo Kis alapítvány helyiségeiben, ahogyan egyeztetni tudjuk. Illetve a színház most elég sok vendégszereplést valósít meg. Zentán már játszottuk a Piaf-Marche című előadásunkat, ugyanakkor Újvidéken játszani fogjuk a Furcsa hurok, a Nyári mozival közösen készült produkciónkat. Jelen pillanatban két színészünk a Manipulációk című előadással, amit koprodukcióban készítettünk a szlovén, illetve szegedi és temesvári partnereinkkel, ez a produkció Milánóban játszik, az elmúlt napokban Ljubljanában volt látható.”



felújítás
Kosztolányi Dezső Színház

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.