Ugrás a tartalomra
VM4K

Gazdagodjon Petőfi-szoborral közterük!

2022.12.12
12:26
Forrás
Közlemény
Pályázati felhívást hirdet a VM4K és az MNT Petőfi Sándor-mellszobrok köztéri elhelyezésére.

A pályázaton vajdasági intézmények, civil szervezetek, művelődési egyesületek és helyi közösségek jelentkezését várják, amennyiben településükön még nincs Petőfi-szobor. Pályázni 2023. április 14-én 12.00 óráig lehet. A pályázattal kapcsolatos további információt a kultura@vm4k.org.rs, a 024/4150-712-es telefonszámon vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben kaphatnak az érdeklődők.

MOZDULJ! PETŐFI!
VM4K
MNT

Most

19:30, Frissítve: 19:41

Újra járható az M5-ös autópálya Lajosmizsénél

Az autópályán, Lajosmizse közelében a forgalom ismét zavartalanul haladhat. Kora este 3 gépkocsi ütközött az M5-ös autópályán Lajosmizsénél, a Szeged felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
18:11, Frissítve: 18:48

Kisorsolták az első lakásokat a nyereményjátékon

Šabacra és Kruševacra került a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték első két díja, legalább is itt kaptak számlát a vásárlásukról a beküldők. Egy másfél szobás és egy kétszobás belgrádi lakás jár a nyerteseknek.
17:07, Frissítve: 17:19

Petr Pavel nyerte a cseh elnökválasztást

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást - derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.
16:02, Frissítve: 17:22

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.