Ugrás a tartalomra

A gyász jegyében minden kulturális rendezvény elmarad vasárnapig

2023.05.09
16:18
2023.05.09
16:24
Forrás
Közlemény
A Szerbiai Kulturális Független Szakszervezetek Szövetségének javaslatára törölnek minden kulturális rendezvényt Szerbia területén a május 8-tól 14-ig terjedő időszakban.

Ebbe beletartozik a Múzeumok hete rendezvénysorozat keretében május 13-ra tervezett program is, illetve a május 13-ra tervezett Múzeumok Éjszakája - írja a szabadkai múzeum a közleményében. Hozzáteszik: ezzel a tettel legmélyebb együttérzésünket fejezik ki az áldozatok családjainak.

A szervezők lemondták a május 13-ra meghirdetett Jazz in the Park koncertet a szabadkai Zsinagógában is. Dr. Pásztor Bálint, a Szabadkai Zsinagóga Alapítvány elnöke hozzátette: a koncertet egy későbbi időpontban rendezik meg.

gyász
múzeumok éjszakája
Zsinagóga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.