Ugrás a tartalomra

Gyermekotthonnak gyűjt az Újvidéki Színház társulata

2018.11.26
16:54
2018.11.26
17:49
Forrás
Pannon RTV
Az akció keretén belül bizonyos előadásokért könyvvel fizethetnek a nézők. Ma este az érdeklődők a Don Quijote Second Hand című darabot láthatják, amely márciusban debütált.

A végletekig humánus jellegű előadást azóta is nagy sikerrel játssza a társulat – mondta Lénárd Róbert, az Újvidéki Színház művészeti vezetője.

Lénárd Róbert, művészeti vezető, Újvidéki Színház: „Ezt láttuk jónak összekapcsolni azzal az akciónkkal, ami tulajdonképpen már egy ismétlés, egy röpríz, mert tavaly hatalmas sikerrel csináltuk végig az akciót. Az a lényege a dolognak, hogy bejön a néző, nem pénzért vesz jegyet, hanem könyvért vesz jegyet, be kell hozni a 3 könyvet, lehet persze többet is, szoktak is hozni többet. Ezeket az adományokat egyébként innen kezdve karácsonyig folyamatosan fogadjuk, és karácsony előtt lesz egy nagy könyvvásár a színház nagy előcsarnokában, ahol is ezekért a könyvekért már fizetni kell. Ugyanakkor ez a pénz már nem a mi zsebünkbe folyik, hanem valamiféle humanitárius akcióra fogjuk fordítani.”

Újvidéki Színház

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.