Ugrás a tartalomra

Gyermekzene- és Mozgásfesztivál csütörtökön Palicson

2023.06.13
13:11
2023.06.13
17:25
Forrás
Pannon RTV
Közös barátkozásra várják a gyerekeket és szüleiket a 3. Palicsi Gyermekzene- és Mozgásfesztiválra, amelyet június 15-én, csütörtökön 18 órától tartanak a palicsi szabadtéri Nyári Színpadon.

Az eseményre a szabadkai általános iskolák diákjai mellett, Belgrádból, Újvidékről, Banja Lukából és Čačakról is érkeznek gyerekek.

Dragana Nikolić, a Szabadkai Zeneiskola igazgatója: „Nem sok ilyen jellegű fesztivált rendeznek a gyerekeknek, és pontosan ez volt az ötlet, hogy a gyerekeket minél jobban bevonjuk és motiváljuk a szocializálódásra, a kapcsolatteremtésre, valamint a különbségek tényleges leküzdésére. A zene az, ami valójában mindannyiunkat összehoz. Természetesen különösen a kicsi gyerekek számára nagyon fontos, hogy foglalkozzanak zenével, mert ezáltal fejlődik a szociális készségük, és azok a gyerekek, akik visszahúzódóbbak, könnyebben barátkozhatnak ezáltal."

Gyermekzene- és Mozgásfesztivál
Dragana Nikolić
Nyári Színpad
Szabadkai Zeneiskola

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.