Ugrás a tartalomra

Jó hangulatban ért véget a Dombos Fest

2017.07.03
17:43
2017.10.04
11:59
Lajkó Félix és az Óperentzia is koncertezett.

Idén utoljára gyújtották meg a kishegyesi Hegyalja utcában a tábortüzet, Lajkó Félix és az Óperentzia koncertjének végén, ezzel pedig befejeződött az idei Dombos Fest. A szervezők szerint a rendezvény sikeres volt, a koncertekre, kiállításokra és kísérőprogramokra sokan ellátogattak Vajdaság minden tájáról, sőt külföldről is.

Fényfestés, fergeteges koncertek, igazi vajdasági hangulat - ez volt az idei Dombos Fesztivál Kishegyesen. Legközelebb jövőre is megszervezik a fesztivált, ezt már most bejelentették a szervezők, és legalább ilyen fantasztikus hangulat várja majd az érdeklődőket.

A zárás előtt azonban még számos program várta a Kishegyesre látogatókat. Finom ételek, kirakodóvásár és kürtőskalácsillat lengte be vasárnap is a Hegyalja utcát.

Bátran kijelenthető, hogy a fesztivál minden korosztálynak szól, mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot. Paróczi Dominika Dorina, Kishegyes:
„- Szereted ezt a fesztivált?
- Igen, szeretem, nagyon.
- Mit csináltatok?
- Szoktunk játszani, szoktunk ugatni, szoktunk sok mindent csinálni.”

Kékesi Zorka, Magyarország: „Most igazából két esti koncertet néztünk meg, tegnapelőtt óta.”

 

Idén a tengeren túlra is eljuthat a kishegyesi rendezvény hírneve. Anthony Hanner, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok: „Zentán vagyunk, és hallottunk erről a fesztiválról, aztán eljöttünk megnézni, hogy milyen. Nem csalódtam, kellemes időtöltés.”

A szervezők intenzív négy napon vannak túl. Az esti koncertek sok embert vonzottak Kishegyesre. Arra a kérdésre pedig, hogy sikeres volt-e a rendezvény, Horváth László alapító, a Dombos Fest művészeti vezetője a következőt mondta: „Úgy látjuk, hogy igen, mind a négy napon keresztül gyönyörű produkciókat láthattunk, a löszfalon a fényfestészet nagyon jól működött, a tábortűz összehozza az embereket, jó borokat tudtunk inni, jó kajákat tudtunk enni, és a kritikus tömeg is itt tudott lenni mind a négy napon, úgyhogy igen.”

Az utolsó estén a Lóci játszik zenekar dallamaira ropták a résztvevők, az est zárásaként pedig Lajkó Félix és az Óperentzia koncertezett, különleges, de mindenképpen talpalávaló muzsikaszóval.

Az est, valamint a Dombos Fest zárásaként meggyújtották a már hagyományosnak számító tábortüzet, ezzel is talán kicsit jelezve, hogy a fesztivál lángja tovább ég majd jövőre is.

Azonban a nézőknek addig sem kell búsulniuk, hiszen a Pannon RTV stábja több koncertet is rögzített, amelyek a Pannon Televízió műsorát színesítik majd.

Jó hangulatban ért véget a Dombos Fest

Dombos Fest
zárás
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.