Ugrás a tartalomra
lutfestsubotica

Jubilál a szabadkai Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál

2023.09.17
14:46
2023.09.17
14:51
Forrás
Pannon RTV
A fesztivált 30. alkalommal rendezik meg. Színes programmal várják a legkisebbeket, akik összesen 14 előadást nézhetnek meg Európából és Ázsiából a fesztivál hat napja alatt.

A megnyitót ma 18 órakor tartják a szabadkai Gyermekszínházban, 19 órától pedig egy cseh előadást mutatnak be Régi mese címmel. A fesztiválon két szerbiai produkciót láthatunk: a nagybecskerekiek a Dédunoka, a szabadkaiak pedig az Árkon innen, bokron túl című előadást mutatják be – utóbbi darab írója Hernyák Zsóka, rendezője pedig Ricz Ármin – ezt hétfőn, vagyis holnap 12 órakor játsszák a szabadkai Gyermekszínházban. A részletes program megtalálható a lutfestsubotica.net oldalon.

Szabadka
Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál
gyermekszínház

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.