Ugrás a tartalomra

Június elején tervezik a bemutatót

2017.05.04
15:22
A szabadkai Népszínház Magyar Társulata megkezdte következő bemutatójának próbáit
A szabadkai Népszínház Magyar Társulata megkezdte következő bemutatójának próbáit. Az Édes Anna című előadásuk rendezője, Czajlik József állítja színpadra Spiró György Prah című drámáját, Gyarmati Kata és Forgács Miklós dramaturgok segítségével. Az előadásban Vicei Natália és Mezei Zoltán színészek játszanak. A bemutató tervezett időpontja június másodika.
Szabadkai Népszínház
próbák
Prah

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.