Ugrás a tartalomra

Ketten haltak meg Szabadka útjain a múlt héten

2023.09.25
12:38
Forrás
Közlemény
Két ember halt meg közlekedési balesetben a múlt héten Szabadka területén, és 15 közlekedési baleset történt - tájékoztat a Szabadkai Rendőrkapitányság.

Nyolc balesetben történt személyi sérülés, ketten meghaltak, ketten súlyosan, hatan pedig könnyebben megsérültek. Hét esetben pedig csak anyagi kár keletkezett. Ebben az időszakban a rendőrség 75 alkalommal nyújtott be szabálysértési eljárás megindítására irányuló kérelmet. 1154 esetben gyorshajtás miatt intézkedtek, 44 járművezetőt zártak ki a forgalomból, ebből 14 járművezetőt súlyos ittasság miatt vettek őrizetbe.

Szabadka
baleset
halálos áldozatok
ittas sofőr

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.