Ugrás a tartalomra

Kézműves Katalógus

2020.05.06
20:11
Forrás
MTI
Online elérhető Kárpát-medencei Kézműves Katalógust hozott létre a budapesti Hagyományok Háza.

Céljuk ezzel az, hogy összekössék a kiemelkedő tudású és nagy tapasztalatú kézműves alkotókat a kézműves hagyományok értékei iránt nyitott rendezvényszervezőkkel, a magyar népművészeten alapuló minőségi termékeket kedvelő vásárlókkal és a falusi műhelyek titkaira kíváncsi turistákkal.

A keka.hagyomanyokhaza.hu oldalon bárki könnyen megtalálhatja az érdeklődéséhez illő szolgáltatást, legyen szó mesterségbemutatóról, workshopról vagy játszóházról, nyitott műhelyről, idegen nyelveket is beszélő, minőségi portékákat kínáló árusokról vagy a műhelyükbe tanítványokat vállaló mesterekről. A mestereket a Hagyományok Háza által felkért szakemberek meghatározott kritériumok alapján hívják meg a honlapra.

Jelenleg három ország - Magyarország, Románia és Szerbia - 141 kézművese található meg a katalógusban, de az adatbázis folyamatosan bővül.

Kárpát-medencei Kézműves Katalógus
Hagyományok Háza Hálózat
mesterségek
weboldal

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.