Ugrás a tartalomra

Lajkó Félix: Élvezhető, szép zene lett, amit csinálunk

2018.11.22
13:28
Forrás
MTI
Élvezhető, szép zene lett, amit eddig a próbákon játszottunk ezzel a felállással, jól szól - mondta Lajkó Félix arról, hogy november 29-én új zenésztársakkal lép színpadra a budapesti BOK Csarnokban.

Az új kollégák fele valójában régi ismerős, a friss felállásban vannak fiatal titánok és öreg rókák is, mindenki profi. A koncerten sok virtuóz darab lesz, romantikus módon előadva - mondta a vajdasági hegedűvirtuóz az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában. Mint kifejtette, valamilyen szinten klasszikus dzsessz sztenderd az új felállás, de van benne tuba, kürt és cselló is, ami nem szokványos. 

Lajkó Félix
hegedű virtuóz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.