Ugrás a tartalomra

Lesznek nyáron népzenei és néptánctáborok

2020-06-01
22:40
2020-06-01
22:50
Forrás
Pannon RTV
A Durindót és a Gyöngyösbokrétát jövőre szervezik meg Törökbecsén.

Idén ugyan a koronavírus-járvány miatt elmarad a Durindó és a Gyöngyösborkréta, de a népzenét és a néptáncot kedvelők nem maradnak rendezvények nélkül. Egyre több csoport kezdte meg a próbákat, és a népzenei és néptánctáborok többségét is megtartják a nyáron - mondta a Közügyekben Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke. A Durindót és a Gyöngyösbokrétát jövőre szervezik meg Törökbecsén.

népzene
néptánc
tábor
Sutus Áron
Durindó
Gyöngyösbokréta

Most

08:11, Frissítve: 08:28

Belgrádba látogat Várhelyi Olivér

Az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztosa a szerb fővárosban mutatja majd be a Szerbia előrelépéséről szóló jelentést - írja a Tanjug.
07:45, Frissítve: 07:55

Enyhül a görög-török feszültség

Az elmúlt napokban enyhült a feszültség Görögország és Törökország között, miután Ankara visszahívta azt a hajóját, amely a görög és ciprusi kontinentális talapzaton kutatott földgáz után.
21:44, Frissítve: 22:06

Ha összefogunk, meglesz a pénz!

Pál Gajódi Olivér 2019.12.17-én született Bajmokon. Élete első hónapjai óta kemény harcot vív egy súlyos betegség, a gerinc eredetű izomsorvadás ellen.

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.