Ugrás a tartalomra

Lesznek nyáron népzenei és néptánctáborok

2020.06.01
22:40
2020.06.01
22:50
Forrás
Pannon RTV
A Durindót és a Gyöngyösbokrétát jövőre szervezik meg Törökbecsén.
Pannon RTV

Idén ugyan a koronavírus-járvány miatt elmarad a Durindó és a Gyöngyösborkréta, de a népzenét és a néptáncot kedvelők nem maradnak rendezvények nélkül. Egyre több csoport kezdte meg a próbákat, és a népzenei és néptánctáborok többségét is megtartják a nyáron - mondta a Közügyekben Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke. A Durindót és a Gyöngyösbokrétát jövőre szervezik meg Törökbecsén.

népzene
néptánc
tábor
Sutus Áron
Durindó
Gyöngyösbokréta

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.