Ugrás a tartalomra

A Mamma mia! című musicallel zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok

2014.08.14
12:23
A fesztivál idei sikerdarabjával, a Mamma mia! című musicallel zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja
A fesztivál idei sikerdarabjával, a Mamma mia! című musicallel zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja. A 2014-es évad hét előadására hetekkel korábban elfogytak a belépők, és már a jövő évre is válthatók jegyek. Szirtes Tamás rendező tíz évig dolgozott azon, hogy Magyarországon is bemutathassák a darabot. A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színházi rendező hangsúlyozta: komoly elismerés, hogy az alkotócsapat megkapta a jogot az önálló színházi megvalósításra, hogy a világon először non-replica változatban állítsa színpadra az ABBA-musicalt. A premiert pénteken tartják a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a kőszínházi bemutató pedig szeptemberben lesz a budapesti Madách Színházban. A Mamma Mia! musicalt eddig 14 nyelvre fordították le. Világszerte több mint 54 millióan látták a produkciót, rekorder lett a legrövidebb idő alatt a legtöbb városban bemutatott musicalek között. (MTI)

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.