Ugrás a tartalomra

Megerősítették, hogy Miloš Stanković a szabadkai Népszínház új megbízott igazgatója

2016.10.31
13:48
Miloš Stanković a szabadkai Népszínház új megbízott igazgatója
Miloš Stanković a szabadkai Népszínház új megbízott igazgatója. Erről múlt szerdai ülésén döntött a tartományi kormány. Az információt a Tartományi Művelődési és Tájékoztatási Titkárság részéről is megerősítették a Pannon RTV kérésére. Az újonnan kinevezett igazgató eddig a színház szerb társulatának színészeként tevékenykedett. Elődje, Ljubica Ristovski mandátuma egy évvel ezelőtt lejárt. Mivel azonban mostanáig nem sikerült új igazgatót választani egészen eddig Ljubica Ristovski vezethette az intézményt, de már megbízott státusban.

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.
18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.