Ugrás a tartalomra

Meghalt Miki Jevremović

2017.01.13
20:05
2017.10.13
12:02
Elhunyt Miki Jevremović. Az egykori Jugoszlávia egyik legnépszerűbb énekese péntek délután rövid, súlyos betegség után Belgrádban halt meg.

Elhunyt Miki Jevremović. Az egykori Jugoszlávia egyik legnépszerűbb énekese péntek délután rövid, súlyos betegség után Belgrádban halt meg. December 27-én került kórházba agyvérzéssel, először a belgrádi Sürgősségi Központban, majd a Klinikai Központ intenzív osztályán küzdöttek az életéért. Miodrag Miki Jevremović 1941. március 27-én született. Pályafutása során számos jugoszláv és külföldi dalszerzővel dolgozott. A hatvanas-hetvenes években rendkívül népszerű volt az egykori Szovjetúnióban is. Édesbús slágereiről és balladáiról volt ismert. (Večernje novosti, Beta, Vajdaság Ma, kép: FoNet)

elhunyt
meghalt
énekes
Miki Jevremović

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.