Ugrás a tartalomra

Mel Gibson és Olivia Wilde is díjat ad át a Golden Globe-gálán

2016.01.06
08:58
Mel Gibson és Olivia Wilde is szerepel a vasárnapi Golden Globe-gálán: a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szervezete (HFPA) a Twitteren jelentette be, hogy mindketten díjátadók lesznek
Mel Gibson és Olivia Wilde is szerepel a vasárnapi Golden Globe-gálán: a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szervezete (HFPA) a Twitteren jelentette be, hogy mindketten díjátadók lesznek. A People magazin szerint a díjátadók között lesz Kate Hudson és Kurt Russel is. Gibson január 3-án ünnepelte a 60. születésnapját. Az utóbbi években akciófilmekben szerepelt (Machete gyilkol, A feláldozhatók 3.), tavaly viszont ismét filmet rendezett: a Hacksaw Ridge című háborús drámát forgatta hazájában, Ausztráliában. A kétszeres Oscar-díjas sztár tekintélye évekkel ezelőtt megrendült: súlyos botrányba keveredett, amikor 2006-ban Malibuban ittas vezetésért letartóztatták, és a vele szemben eljáró rendőrnek antiszemita megjegyzéseket tett. Később bocsánatkérésre és hosszas magyarázkodásra kényszerült a színész-rendező. A deadline.com szerint a Golden Globe-díjakat odaítélő újságíró-szervezet láthatóan nem fél az esetleg vitákat gerjesztő döntésektől. A filmes honlap emlékeztetett arra, hogy idén, három év kihagyás után ismét Ricky Gervaist kérték fel az est házigazdájának. Gervais köztudottan csípős nyelve korábban nem kímélte a hollywoodi sztárokat, 2010-ben éppenséggel Mel Gibson túlzott alkoholfogyasztásáról sütött el egy tréfát, egy évvel később pedig, mikor a színpadon Scarlett Johanssont mutatta be, megjegyezte, hogy zsidó származású, és hozzáfűzte: "Mel Gibsontól tudom. Ő a megszállottja". A 73. Golden Globe-díjátadó ceremóniát január 10-én tartják Los Angelesben. A HFPA csaknem három évtized után először jelölt magyar filmet, Nemes Jeles László Saul fia című alkotását a legjobb idegen nyelvű film kategóriában. A HFPA filmes és televíziós kategóriában adja át évente díjait. Ezúttal a legtöbb, öt Golden Globe (Arany Glóbusz)-jelölést a mozifilmek mezőnyében Todd Haynes Carol című leszbikus drámája kapta. (InfoRádió / MTI)

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.