Ugrás a tartalomra

Melódia-nap Magyarkanizsán

2018.05.15
12:22
2018.05.15
16:27
Forrás
Pannon RTV
Negyedik alkalommal rendezte meg a Művészetek Házában a magyarkanizsai Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény a Melódia-napot, az óvodai gyermekkórusok és zenekarok szemléjét.

Benevezés alapján 9 intézmény jelentkezett Vajdaság területéről a rendezvényre, amelyen 320 óvodás vehetett részt. A városközpontban megtartott díszes felvonulás után minden csoport külön zenés, énekes produkcióval léphetett színpadra.

Veselinov Ibolya, igazgató, Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény, Magyarkanizsa: „Magyarkanizsán a Vajdasági Pedagógus Egyesülettel karöltve együtt tartjuk meg a Melódia-napot. Az Iskoláskor Előtti Intézmények nagycsoportos gyermekei lépnek ma a színpadra. A Melódia-nap, mivel óvodás gyermekekről van szó, ezért már úgy vettük, és úgy gondoltuk, hogy minél előbb meg kell a gyermekekkel szerettetni a zenét, és ezért a Melódia-napon a gyerekek kórusokat alkotnak. Az óvónők kiválasztják a csoportjukból azokat, akiknek a legjobb csengő hanja van, és azokkal a gyerekekkel jönnek el.”

Magyarkanizsa
Melódia-nap

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.