Ugrás a tartalomra

Miroslav Jovančić tárlata a Klein House-ban (videó)

2017.06.04
10:30
Miroslav Jovančić szabadkai művész melankolikus korszakának legszebb alkotásait tekinthette meg a közönség a szabadkai Klein House-ban
Miroslav Jovančić szabadkai művész melankolikus korszakának legszebb alkotásait tekinthette meg a közönség a szabadkai Klein House-ban. Az alkotó ismert képei mellett új festményeit is megnézhették az érdeklődők az összegző tárlaton. Műveinek visszatérő színei a kék és a zöld, hiszen elmondása szerint ezek tükrözik legjobban keserédes lelkiállapotát. Képein a macska is visszatérő motívum, mivel nagy állatbarát. Saját bevallása szerint nap mint nap az élet értelmét kutatja. miroslav jovancic2 Miroslav Jovančić, festőművész: „Nem csak a múltra lehet emlékezni. Hanem a mostani, adott pillanatban is meg lehet találni a mondanivalót, csak tudni kell figyelni. Ez nagyon fontos. Ha az ember tud figyelni, egészen biztos, hogy rábukkan valamire. Vagy az a valami talál az emberre, ha képes azt meglátni.”



miroslav jovancic3
Szabadka
tárlat
Klein house
Miroslav Jovančić
festmények

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.