Ugrás a tartalomra

Mondj el egy mesét és vedd fel videóra!

2022.09.09
14:04
2022.09.09
14:28
Forrás
Közlemény
A Magyar Népmese Napja alkalmából az Újvidéki Módszertani Központ 3. alkalommal hirdet amatőr Mesemondó versenyt óvodásoknak, általános és középiskolásoknak, valamint felnőtteknek.

A jelentkezők népmesével vagy a kortárs műmese-irodalom meséjével, meserészletével nevezhetnek be.

Arra kérik a résztvevőket, hogy a produkciójukról készítsenek videófelvételt, azzal pályázzanak. A felvételek küldhetők villámpostán ( umk@eunet.rs), vagy DVD-re rögzítve, postán a következő címre: Újvidéki Módszertani Központ, 21000 Újvidék, Cirill és Metód utca 11. A produkciókat szakzsűri fogja értékelni.

Jelentkezni és érdeklődni Horvát-Kocsis Erikánál lehet a 063/82-82-178-as telefonszámon vagy az umk@eunet.rs email címen.

A benevezéshez szükséges adatok: vezeték- és keresztnév, kategória (óvoda, általános iskola I-IV. osztály, általános iskola V-VIII. osztály, középiskola, felnőtt) helységnév, a mese címe.

Jelentkezési határidő 2022. szeptember 15.

Újvidéki Módszertani Központ
Mesemondó
mesemondó verseny
óvodás
általános iskolás
középiskolás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.