Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Nemzetközi sikert értek el az Életjel versmondói

2021.09.24
22:20
Forrás
Pannon RTV
Újabb nemzetközi sikert értek el az Életjel - Csáth Géza Művészetbaráti Körének versmondói.

Tóth András első, Bálint Lukács Mónika pedig második helyezést ért el felnőtt kategóriában a magyarországi Dunaharasztiban pénteken megtartott Petőfi szavalóversenyen. A versmondókat Horváth Emma készítette fel a versenyre, aki több mint ötven éve vezeti a Csáth Kört. Tanítványai több száz díjat, elismerést kaptak az itthoni és a külföldi vers- és prózamondó versenyeken. A tanárnő a napokban ünnepli 85. születésnapját.

Életjel
Életjel - Csáth Géza Művészetbaráti Kör
Életjel Csáth Géza Muvészbaráti Kör
Életjel Csáth Géza Művészetbaráti Kör
Életjel – Csáth Géza Művészetbaráti Kör

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.