Ugrás a tartalomra

A november 17-ére meghirdetett Woyczek című előadás sérülés miatt elmarad

2023.11.12
15:00
Forrás
közlemény
Erről értesítik a közönséget a szabadkai Desiré Fesztivál szervezői.

A Woyczek című produkcióban Szász Júlia is játszik, aki a budapesti Nemzeti Színház pénteki Rómeó és Júlia című előadásában Horváth Lajos Ottóval egyetemben balesetet szenvedett, ami miatt a második felvonás félbe is szakadt. A Nemzeti Színház közleményében az áll, hogy a mentősök rövid időn belül kiérkeztek, a két művészt a helyszínen szakszerű ellátásban részesítették, majd kórházba szállították. A körülményekhez képest jól vannak - olvasható a közleményben. A baleset körülményeinek vizsgálata folyamatban van - teszik hozzá. A Woyczek című előadás a Desiré Fesztivál nyitóprodukciója lett volna. A megváltott jegyek visszaválthatók hétköznaponként 10 és 13, valamint 18 és 20 óra között, valamint szombaton 10-től 13 óráig a Kosztolányi Dezső Színház pénztárában.

Desiré

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.