Ugrás a tartalomra

Öngyilkos lett Chester Bennington

2017.07.20
23:30
2024.03.19
08:50
Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese – értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból.

Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese – értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból. A 41 éves férfi felakasztotta magát Los Angeles megyei otthonában. Holttestét helyi idő szerint csütörtök reggel fedezték fel. A nős Benningtonnak két házasságából hat gyermeke volt. Az énekes évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Korábban elmondta, hogy már foglalkozott az öngyilkosság gondolatával, mivel gyermekként egy idősebb férfi szexuálisan bántalmazta. Chester Bennington nagyon közel állt Chris Cornellhez, a Sound Garden és az Audioslave májusban öngyilkos lett énekeséhez. Cornell csütörtökön lett volna 53 éves. Májusban Bennington nyílt levelet írt Chris Cornellnek öngyilkossága napján. A Linkin Park nyitotta meg június 27-én, a jubileumi, 25. VOLT Fesztivált Sopronban. Az amerikai rockzenekar Meteora című albuma a zenei történet egyik legnagyobb alternatív albuma lett.

Chester Bennington
öngyilkos
Linkin Park

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.