Ugrás a tartalomra
pannon radio studio

Őszig szünetel a vasárnapi Kívánságműsor

2017-08-12
20:05
2017-10-04
12:20
Nyári szünetre megy a Pannon Rádió vasárnapi Kívánságműsora. Az adás az őszi műsorrács visszatéréséig szünetel, hasonlóan a Pannon Reggelihez és más népszerű rádióműsorainkhoz.

Sokszor csak nehezen lehet meggyőzni a telefonálókat, hogy a többi hallgató kéréseinek is helyet kell hagyni a Pannon Rádió vasárnap délutáni Kívánságműsorában. Mától azonban néhány hétvégén keresztül szünetelni fognak a vonalak. Búzás Zsuzsanna, műsorvezető, Kívánságműsor, Pannon Rádió: „Telefonos kisasszonyaink egyszerre mennek nyári szabadságra, a tengerpartra. Ezért kihasználva az alkalmat úgy döntöttem, hogy én is egy kicsit hosszabb szüntet vennék ki, és én is meglátogatom a tengerpartot. Ezért most egy pár hétig biztosan nem hallható a 91,5-ön a kívánságműsor.”

A hallgatóknak nem sokat kell majd várniuk a Kívánságműsor folytatására. Kókai Mónika, műsorvezető, Kívánságműsor, Pannon Rádió: „Visszatérünk őszre. A műsor meg fog újulni. Frissebbek leszünk mi is, frissebb lesz a műsor is. Várjuk őket vissza sok szeretettel és ők is pihenjenek.”

pannon rádió

A következő hónapban a Pannon Rádió vasárnap délutáni zenei kínálata is megújul, így hallgatóink nem maradnak jó zenék nélkül. Brasnyó Zoltán, főszerkesztő-helyettes, Pannon Rádió: „Nagyon sokan szeretik és nagyon sokan hallgatják ezt a bizonyos kívánságműsort, és nagyon sokan, amikor már elindul az sms-ek és a telefonhívások áradata, tűkön ülve várják, hogy elinduljon ez a műsor. Mi csak arra kérjük őket, a hallgatókat, hogy egy picit még bírják ki, és ősszel megújult formában, ígérjük, hogy sokkal több és sokkal jobb zenékkel visszatér majd ez a műsor.”

Kövessék hírműsorainkat egész nyáron, így időben értesülnek majd a változásokról.

Pannon Rádió
Kívánságműsor
Búzás Zsuzsanna
Kókai Mónika
Brasnyó Zoltán

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:17, Frissítve: 20:27

6:1-re nyert a topolyai TSC

A Szerbiai Szuperliga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén 6:1-re nyert a topolyai TSC a Javor ellen.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.