Ugrás a tartalomra

Ötvenezer látogató az Exit fesztivál nyitónapján (videó)

2016.07.08
13:34
A  buli a Péterváradi várban több mint húsz színpadon zajlott, csaknem 700 fellépővel
buli a Péterváradi várban több mint húsz színpadon zajlott, csaknem 700 fellépővel. A fesztivál nyitónapjának talán legnagyobb koncertje kétségkívül Ellie Goulding brit énekesnőé volt, aki a modern popzene egyik meghatározó alakja. Hasonlóan fergeteges hangulatot varázsolt a brit Sigma duó is, ők Drum and Bass muzsikájukkal szórakoztatták a közönséget. A szervezők elmondása szerint az idén megközelítőleg 30 százalékkal nagyobb a külföldiek aránya, mint a korábbi években. Aris, Görögország:  „Az egyik legcsodálatosabb fesztivál Európában, de lehet hogy a világon is. Sok a látogató, új barátságok kötődnek, élvezetes a zene, minden csodálatos.”



A 2000 óta megtartott EXIT fesztivál eddig megközelítőleg 2,7 millió látogatót vonzott Újvidákre. Ez azt jelenti, hogy évente átlagban csaknem kétszázezer látogatója volt. Az EXIT után a buli a jövő héten, a montenegrói Sea Dance fesztiválon folytatódik.
Exit Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.