Ugrás a tartalomra

Pályázat a 2018. évben sorra kerülő XLII. Durindó és LV. Gyöngyösbokréta Fesztivál megrendezésére

2017.04.28
11:47
A Durindó és Gyöngyösbokréta Fesztiváltanácsa pályázatot hirdet a 2018
A Durindó és Gyöngyösbokréta Fesztiváltanácsa pályázatot hirdet a 2018. évben sorra kerülő XLII. Durindó és LV. Gyöngyösbokréta Fesztivál megrendezésére. A pályázatot olyan bánsági vagy szerémségi művelődési szervezetek nyújthatják be, amelyek eleget tudnak tenni az alábbi feltételeknek:
  1. megfelelő fellépési lehetőség biztosítása;
  2. a Fesztiváltanács üléseinek megszervezése és lebonyolítása;
  3. a pályázó kulturális szervezet vállalja a Durindó és a Gyöngyösbokréta szervezési szabályzatában foglalt valamennyi követelmény teljesítését (a pályázat kiírói az érdeklődőnek kérés szerint a rendelkezésre bocsátják azt);
  4. mellékelni kell a pályázó szervezet nyilatkozatát, hogy vállalja a rendezvény megszervezését és lebonyolítását, beleértve a fellépők és a részvevők étkeztetését is;
  5. mellékelni kell a területileg illetékes önkormányzat szándéknyilatkozatát, hogy ha a pályázó elnyeri a szervezés jogát, anyagilag támogatni fogja őt a rendezvény lebonyolításában;
  6. a pályázatra kizárólag bejegyzett szervezetek jelentkezhetnek.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. június 5. A pályázatra beérkezett kérelmeket a Fesztiváltanács bírálja el, és döntéséről értesíti a pályázókat. Az írásbeli jelentkezéseket a következő címre várjuk: Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség Durindó és Gyöngyösbokréta Fesztiváltanácsa 24000 Szabadka, Kossuth Lajos tér 4. Bővebb felvilágosítás Sutus Árontól kérhető a 069/551-82-22-es vagy a vamakult@mts.rs elérhetőségek valamelyikén. A Durindó és Gyöngyösbokréta Fesztiváltanácsa
pályázat
Durindó
Gyöngyösbokréta

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.