Ugrás a tartalomra

Pályázat nótaszerzőknek és amatőr nótaénekeseknek

2023.02.20
15:45
2023.02.20
15:54
Forrás
VIVE
Április 30-ig lehet jelentkezni.

VIVE 2023 pályázat nótaszerzőknek:

A Vitkay - Vetélkedő Fesztiváli Bizottsága pályázatot hirdet hazai zeneszerzőknek magyar nóta megírására. A pályázat jeligés. Egy zeneszerző csak egy jeligével és legfeljebb öt, eddig még nem közölt alkotással jelentkezhet. A műveket a VIVE szakbizottsága értékeli és a legjobbnak minősített zeneszámokat (hallgatót, andalgót, csárdást vagy frissest) a VIVE Fesztivál nótaénekeseinek és alkalmi zenekarának tolmácsolásában az idei VIVE műsorba iktatja. A kiválasztott szerzemények nyilvános bemutatása és reklámozása a fesztivál előtt a versenyből való kizárást vonja maga után.

A VIVE 2023 szervezőbizottsága az új vajdasági magyar nóta kategóriában 5 díjat irányoz elő, a három legjobb alkotás szerzőjének és szövegírójának, a legjobb előadásért, valamint a közönség által kiválasztott legsikeresebb dal szerzőjének és szövegírójának. Kérik a szerzőket, hogy a jeligét zárt borítékban pontos címmel, telefonszámmal és e-mail címmel küldjék be a pályaművekkel együtt.

Pályázat amatőr nótaénekeseknek

A VIVE 2023 tehetségkutató vetélkedőjére amatőr énekesek jelentkezését várják legalább három különböző jellegű ismert szerzeménnyel. Kérik az érdeklődőket, írják meg a címüket, telefonszámukat és e-mail címüket, hogy értesíthessék őket a nyílvános meghallgatás időpontjáról. A VIVE szakbizottsága ennek alapján dönti el, hogy ki vehet részt a torontálvásárhelyi (debeljačai) nótatáborban. Ezután az elvárásoknak megfelelő énekesek fellépési jogot nyernek a VIVE 2023 versenyműsorában.

Mindkét pályázat április 30-án zárul. A zeneszerzők és nótaénekesek jelentkezését a következő címre várják:

József Attila Művelődési Otthon,
26214 Debeljača,
Trg Maršala Tita 18.,
tel: 013/665-264,
mobil: 062/758920,
Email: domkulture.debeljaca@gmail.com

pályázat
VIVE

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.