Ugrás a tartalomra

Petőfi szobrot kap Királyhalom

2024.03.11
13:43
2024.03.11
13:55
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön, március 14-én leplezik le Petőfi Sándor mellszobrát Királyhalmon. Az alkotás Lantos Györgyike Sára munkája.

Az esemény 11 órakor kezdődik a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarán. Beszédet mond Potápi Árpád János magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár, és dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. A Petőfi-mellszobor köztéri elhelyezése a MOZDULJ! PETŐFI! – a Petőfi 200 vajdasági programsorozat részeként valósul meg. Az esemény a Magyar Nemzeti Tanács, a Szekeres László Alapítvány, valamint a királyhalmi Homokszem Civil Szervezet szervezésében valósul meg.

Királyhalom

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.