Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Podolszki József Publicisztikai Pályázat

2021-01-26
17:59
2021-01-26
18:06
Forrás
Pannon RTV
Az érdeklődők olyan írásokkal pályázhatnak, amelyeket még semmilyen formában sem publikáltak.

Podolszki József Publicisztikai Pályázatot hirdet a bácsfeketehegyi Kozma Lajos Fiókkönyvtár, immár 24. alkalommal. A műfajok a következők: interjú, jegyzet, glossza, tárca és karcolat. A jelentkezési korhatár 40 év, a pályázat jeligés. A jeligék feloldását, elérhetőséggel együtt, lezárt borítékban kell mellékelni. A pályaműveket három példányban március 8-ig kell eljuttatni a Kozma Lajos Fiókkönyvtár postacímére.

A díjak:
1. díj: 20000 dinár
2. díj: 15000 dinár
3. díj: 10000 dinár

A jeligével ellátott pályaműveket három példányban 2021.
március 8-áig kell eljuttatni a következő címre:

Kozma Lajos Fiókkönyvtár
„Podolszki József publicisztikai pályázat”
ul. 13. Jul br.64.
24323 Feketić

publicisztikai pályázat
Podolszki József publicisztikai pályázat
Kozma Lajos Fiókkönyvtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.