Ugrás a tartalomra

Sikeres évet zárt a Forum nyomda

2023.12.22
14:44
2023.12.22
16:50
Forrás
Pannon RTV
Építkezés és fejlesztések, valamint a Petőfi emlékbélyeg 10 ezer példányszámban való nyomtatása.

Az újvidéki Forum nyomda sikeres évéről számolt be az intézmény 66. születésnapján Mókus Gábor, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. nyomdáért felelős segédigazgatója. A Forum ünneplésével zárult a Magyar Szó ünnepi hete. 

Mókus Gábor, nyomdáért felelős segédigazgató, Magyar Szó Lapkiadó Kft.: „Szeretnénk, ha a nyomda a jövőben belépne a kartondoboz-készítésbe, tehát a csomagolóiparba, ami az egyetlen olyan iparág a nyomdaiparban, ami növekedést mutat évek óta és ez jelenti a jövőt, egyértelműen, úgyhogy boldogok vagyunk, hogy ez sikerült, illetve reméljük, hogy sikerünk lesz ebben. Ez egy mérföldkő lesz a nyomda eddigi 66 éves történetében, mivel egy új iparág felé nyitunk.

Forum
Magyar Szó Lapkiadó Kft
Mókus Gábor

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.