Ugrás a tartalomra

Szabadkán mutatta be legújabb lemezét a Group’n’Swing Zenekar

2023.12.08
07:33
2023.12.08
19:03
Forrás
Pannon RTV
Az együttes a VM4K Csütörtök esték programsorozatának keretében először lépett fel a városban, és ebből az alkalomból teljesen új összeállítással készült.

A Fonogram díjas Group'n'Swing zenekar koncertjeit kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák és felhőtlen jókedv jellemzi. A tizenhét éve működő formáció új énekesnővel koncertezik, Molnár Enikő nemrég csatlakozott az együtteshez. A zenekar szabadkai ünnepi koncertjén, a legismertebb dalaikon kívül a swing éra legnagyobb karácsonyi világslágerei is felcsendültek.

Lőrincz Ádám, zeneszerző, zongorista, Group'n'Swing: „Jelen pillanatban van nagyon sok saját dalunk is, három nagylemezünk jelent meg, Fonogram-díjat is kaptunk a Botrány című lemezünkkel, a ma esti koncertre a jövőre megjelenő új lemezünk anyagát is elhoztuk, vagy nagy részét, ezeknek a daloknak tulajdonképpen itt lesz a világpremierje.”

Lukács Lilla, a VM4K szakmai referense azt mondta, azok a projektek és állandó foglalkozások amelyek a VM4K arculatát jelentik egész évben sikeresen futottak és futnak most is. „A decembert egy rendhagyó eseménnyel fogjuk zárni, december 13-án és 14-én a VM4K évzáró programsorozatát fogjuk megszervezni, Luca napján december 13-án három programot szervezünk a hozzánk ellátogatókhoz, Lovas Ildikó fog Pap Éva íróval beszélgetni, a beszélgetés címe Irónők négyszemközt, ők beszélgetnek irodalomról, az írásról.”

Valamint aznap bemutatják Juhász Gábor frissen megjelent könyvét, 14-én pedig Czopf Áron eszmetörténész tart előadást.

Group’n’Swing
Szabadka
VM4K
lemezbemutató
Csütörtök esték

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű